zaterdag 26 oktober 2013

Genomineerd voor de Liebster Award (nl)

Gisteren werd ik door MoniQ genomineerd voor de Liebster Award. Het doel hiervan is om de nieuwere en nog niet zo bekende blogs eens extra in de spotlights te zetten. Ik voelde me dan ook erg vereerd door deze nominatie! ^^
 
Wat houdt de Liebster Award juist in? Eerst en vooral noem je de naam van diegene die jou genomineerd heeft en van deze persoon ga je ook 11 vragen beantwoorden. Dan nomineer je zelf 11 bloggers met maximaal 200 volgers en stel je hen ook 11 vragen. Natuurlijk breng je deze bloggers dan op de hoogte van je nominatie.
 
Ik kreeg de volgende 11 vragen:
 
1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik heb enkele jaren geleden een blog gehad rond beauty, simpelweg omdat ik verzot ben op make-up. :) Die blog is uiteindelijk een stille dood gestorven omdat ik er te weinig tijd voor had. Een tijdje terug was er dan de hele WAAT-box affaire en Charlotte heeft me toen de vraag gesteld waarom ik zelf geen blog zou oprichten. De enorme interesse in beauty gecombineerd met meer tijd heeft met dan uiteindelijk doen besluiten om de draad weer op te pikken met Virus Of Beauty :)
 
2. Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
De zomer! Het hoeft geen 30 graden te zijn voor mij, maar toch hou ik meer van warm weer. Bovendien is er niets fijner dan een wandeling met de hondjes als het prachtig weer is :)
 
3. Wat is je favoriete muziek?
Ik hou eigenlijk van allerlei soorten muziek, behalve schlager-zangers! Mijn favoriete muziek is eerder vrij alternatief: industrial en EBM. Denk aan Ext!ze, Noisuf-X, Wumpscut en nog veel meer. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar wel volledig mijn ding :)
 
4. Wat doe je verder in het dagelijkse leven (naast bloggen)?
Een job heb ik (nog) niet, dus op dat vlak ben ik momenteel volop aan het solliciteren. Naast mijn blog heb ik ook mijn eigen sieradencollectie, waardoor ik continu bestellingen en nieuwe collecties maak. Qua hobby's hou ik me vooral bezig met gamen, mijn ventje en natuurlijk de hondjes.
 
5. Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Goh, van allerlei bronnen. Voor mijn juwelen richt ik mij voornamelijk op de Barok-stijl. Voor mijn blog is dat een mengelmoes van andere blogs, celebs, kunst, mijn modellenverleden,... Noem maar op!
 
6. Waar ben je trots op?
Ik ben trots op alles wat ik al bereikt heb in het leven. Ik ben een beetje van het principe dat je niet zomaar alles in je schoot geworpen krijgt, dus ben ik dankbaar voor alles wat ik bereikt en gekregen heb. Waar ik het meest trots op ben is natuurlijk mijn huwelijk, aangezien mijn ventje dé reden is van mijn portie dagelijks geluk :)
 
7. Je favoriete quote?
Shit happens. Deze quote gaat al jaren mee, maar heeft vooral de laatste weken echt betekenis gekregen. Mijn operatie was niet zo goed verlopen, waardoor enkele uren het verschil heeft gemaakt tussen leven en dood. Na deze ervaring ben ik pas echt beginnen te beseffen dat het leven te kort is om je druk te maken in kleinigheden. Tegenvallers gebeuren nu eenmaal: shit happens en we gaan verder met ons leven! :)
 
8. Welk bekend persoon is een voorbeeld voor jou op het gebied van fashion en/of beauty?
Ik heb eigenlijk niet echt een bekend persoon dat ik als voorbeeld bekijk. Elke celebrity heeft pluspunten en minpunten, dus pik ik eerder dingen op om ze nadien aan te passen aan mijn eigen stijl.
 
9. Wanneer was je voor het laatst nerveus en waarvoor?
Donderdag had ik een sollicitatie-avond en daarvoor was ik best nerveus.
 
10. Waar kan ik jou 's nachts voor wakker maken?
Cadeautjes. Groot, klein, duur, goedkoop... Het maakt allemaal niet uit. Ik ben dol op verrassingen!
 
11. Wat is jouw droom?
Ik zou graag een carrière binnen de politie uitbouwen en natuurlijk verder blijven bloggen! :)
 
De 11 bloggers die ik nomineer:
6. Angelique van http://www.beautyfizz.nl/
11. Eefje van http://beautytalk.be/
 
Deze 11 vragen zou ik graag beantwoord zien (als je hier een reactie plaatst, kom ik zeker lezen! ^^):
1. Als je een voorwerp zou zijn, welk voorwerp ben je dan en waarom?
2. Wat is een slechte gewoonte van je?
3. Wat is het mooiste compliment dat je al hebt gekregen?
4. Waarom ben je beginnen te bloggen?
5. Welke zijn je meest en minst favoriete beauty-items?
6. Hoe ziet jouw leven eruit naast jouw blog?
7. Als je 1 ding aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dat zijn?
8. Waarom heb je .... (vul in) gekozen als naam van jouw blog?
9. Wat is jouw verborgen talent?
10. Wat is dat ene ding waarvoor je alles aan de kant zou zetten?
11. Naar wie kijk je op?
 
Je kan nog enkele dagen deelnemen aan de winactie van Plante System: Klik hier

5 opmerkingen: