maandag 28 oktober 2013

Clinique Pink with a purpose & Chubby stick intense (nl)

De maand oktober staat in het teken van borstkanker en ook Clinique wil daarvoor een steentje bijdragen. Speciaal daarom werd er een leuk setje ontworpen dat ik vorige week heb gekocht.
In het setje zit een roze tasje met daarop het bekende roze lintje genaaid. Het tasje is niet supergroot, maar zeker groot genoeg om je favoriete make-up mee te nemen in je handtas. 
Daarnaast bevat de set nog een tweede product, namelijk een gelimiteerde editie van de geliefde Almost Lipstick in de kleur Pink Ribbon Honey. De huls is versierd met roze details, waaronder het roze lintje. De combinatie van zilver en glanzed roze is erg goed gekozenn. Zeker een mooie limited edition voor in je stash.
Pink Ribbon Honey is een roze kleur met glitters. Zoals de naam Almost Lipstick doet vermoeden, is hij niet erg gepigmenteerd. Je kan het eerder vergelijken met een mooie roze lippenbalsem. Doordat de kleur mengt met je natuurlijke lipkleur krijg je een unieke kleur, aangepast aan je eigen lippen. Deze kleur is dus voor iedereen geschikt! Een mooie en unieke kleur samen met een gezonde gloss zijn zeker twee pluspunten. Het nadeel is wel dat deze lipstick niet zo lang blijft zitten. Na een maaltijd zal je hem zeker even moeten bijwerken. Gelukkig zit er meer dan genoeg product in de mooie huls, waardoor het regelmatig bijwerken niet meteen betekent dat je lipstick snel op raakt.
 
Wil jij ook de bewustwording van borstkanker steunen? Dan kan je deze set nog aankopen op de website van Clinique. Wees er snel bij want deze worden verkocht zolang de voorraad strekt. Voor dit setje betaal je 22,80 euro en per set wordt er 4,09 euro gedoneerd aan de Breast Cancer Awareness Foundation. Je krijgt dus enkele leuke producten terwijl je ook een goed doel steunt!
 

Naast de set voor borstkanker, heb ik ook een Chubby stick intense gekocht. Ik was enorm tevreden over de gewone chubby stick, waardoor de intense versie zeker niet kon ontbreken in mijn collectie! Waar de gewone chubby stick alle eigenschappen van een verzorgende lippenbalsem bezit, zorgt deze versie bovendien voor het dekkende effect van een lipstick. Een intense kleur gecombineerd met bescherming en verzorging door sheaboter, mangopittenboter en jojoba-olie. Super toch? Wil je ook even mijn review van de gewone chubby stick zien? Klik dan hier.
Ik heb gekozen voor de kleur 01 Curviest caramel. Dit is een oudroze kleur met een bruine ondertoon. In het echt ziet hij er roziger uit dan de foto doet vermoeden.
Op de lippen is dit een prachtige roze nude-kleur. Heel erg natuurlijk en draagbaar voor eender welke gelegenheid. Deze kleur is echt voor iedereen geschikt, al zal hij bij donkerdere huidtypes eerder nude zijn, terwijl het bij lichte types een your lips but better kleur is. Qua houdbaarheid is deze ongeveer gelijk aan de gewone chubby stick, al blijft de intense versie wel wat langer zitten. Na een maaltijd moet je hem even bijwerken, maar zonder maaltijd kan hij best enkele uren mee.
 
De Chubby stick intense kan je kopen bij de parfumerie of de website van Clinique. Hij heeft een adviesprijs van 20,20 euro. Niet supergoedkoop, maar volgens mij zeker zijn geld waard. Als ik nog een chubby stick aanschaf, zal het zeker een intense versie zijn. Hoewel de gewone chubby sticks zeker gescoord hebben bij mij, verkies ik toch net dat ietsje meer kleur.
 
Je kan nog tot morgenavond deelnemen aan de winactie van Plante System: Klik hier

2 opmerkingen: