woensdag 18 februari 2015

Essence - Superfine Eyeliner Pen


Intussen weten we het allemaal wel: eyeliner is één van de moeilijkste make-up producten om aan te brengen. Het vergt vaak heel wat precisie en oefening om een gelijk lijntje te maken en al helemaal als je een winged eyelinerlook wil proberen! Om dit alles wat gemakkelijker te maken, bracht Essence de Superfine Eyeliner Pen uit en vandaag gooi ik hem in de test!


Het is een eyeliner pen of stiftje. Persoonlijk ben ik hier een enorme fan van, omdat ze supergemakkelijk en snel werken. Met een stiftje heb je toch net dat beetje meer controle dan met een kwastje. Dit stiftje is, zoals de naam doet vermoeden, heel lang en dun. Mijn ervaring heeft me geleerd dat heel wat eyeliner stiftjes al na enkele keren gebruiken hun punt gaan verliezen, maar deze blijft echt mooi puntig en scherp. Top, want ik heb geen zin om elke 2 weken een nieuwe aan te schaffen omdat de punt niet meer goed is!


De pigmentatie is super! Hij is echt mooi zwart en blijft ook lang zwart. Bij dagelijks gebruik kom je er gemakkelijk een 3-tal maanden mee toe, vooraleer hij op is. Het puntje werkt bovendien ook echt handig voor specialere vormpjes, dus je zou hem prima kunnen gebruiken voor make-up kunstwerkjes. 

Hij is niet waterproof, dus zwemmen of een huilbui zal hij niet overleven. Een kleinere regenbui kan hij wel aan. Zonder water hoef je je niet druk te maken, want deze eyeliner blijft de hele dag muurvast zitten zonder vegen of vervagen.

Klinkt allemaal goed he? Wat nog enorm fijn is: hij is verkrijgbaar bij de drogist zoals Kruidvat en kost amper 2,99 euro. 

Wat heeft jullie voorkeur: eyeliner stiftjes of eyeliners met een kwastje?