donderdag 16 oktober 2014

KIKO oogschaduw / Kiko eyeshadow (nl/eng)


Jullie weten intussen dat ik een grote fan ben van de oogschaduw van KIKO en onlangs kon ik het dus niet weerstaan om nog enkele kleurtjes bij te kopen.

You already know I'm a big fan of the KIKO eyeshadows and of course I couldn't resist to buy a few more.


Een tijdje geleden plaatste ik al een review van deze oogschaduw. Voor meer info over de kwaliteit verwijs ik jullie door naar dat artikeltje, maar ik wil jullie wel graag de kleurtjes even laten zien.

A while ago I already posted a review of these eyeshadows. In this article I'll show you my new colours, but you can read all about the quality in the other article.


Dit is 128 Macropearly Whipped Cream. Een lichte beige kleur met veel glitters en dus een ideale highlighter voor je ogen.

This is 128 Macropearly Whipped Cream. A light beige with a lot of glitter. An ideal highlighter for your eyes.


De tweede kleur is 122 Mat Beaver Brown. Dit is een grijzige taupe kleur. Omdat hij mat is, is dit een mooie optie voor een alledaagse look te maken.

The second one is 122 Mat Beaver Brown. It's a greyish taupe. A great everyday colour because it's mat.


De laatste is 124 Pearly Dark Dove. Dit is een donkerbruine kleur met glans. 

The last one is 124 Pearly Dark Dove, a dark brown glossy colour.


De swatches! Van links naar rechts: 128, 122 en 124.

The swatches! From left to right: 128, 122 and 124.


Ik heb ook een look gemaakt met deze drie kleurtjes, waardoor je kan zien dat ze zeker geschikt zijn voor een mooie alledaagse make-up look. 2,90 euro per kleurtje is dus zeker geen slechte investering voor kleurtjes die je elke dag kan gebruiken.

I've made a look with these three colours, so you can see that these are great for everyday looks. 2,90 euro a piece isn't a bad price for colours you can use every single day.

Vergeet ook niet dat je nog tot en met zondag kan deelnemen aan de winactie voor een leuk oogschaduwpalletje via deze link!