vrijdag 23 mei 2014

Unboxing: Deauty-box mei 2014 by Cathy Pill (nl)

Jaja, vandaag was het weer zover: de Deauty-box!Ik was ontzettend benieuwd naar deze box en als je wil weten waarom, moet je zeker even verder lezen!


"Jawel liefste Deautista - er staat je alweer een prachtige samenwerking te wachten! De gevierde Belgische modeontwerpster Cathy Pill liet ons deze maand rondsnuffelen in haar hoogstpersoonlijke beautybag, en wij stopten speciaal voor jou een aantal van haar favoriete beauty buys in deze nieuwe Deauty box. Neem het maar van ons aan: Cathy heeft smààk!"


Als eerste zaten er twee kortingsbonnen in de box: eentje voor Be Creative en eentje voor Bergasol. Ideaal dus om nieuwe dingen te ontdekken tegen een aantrekkelijke prijs. 


Cathy: "Ik ben al jaren een trouwe aanhanger van Bergasol. Dit is een fantastische zonnecrème. Bergasol is gespecialiseerd in zonneproducten, die bovendien allemaal een speciale 'bruiningsactivator' bevatten. Je huid wordt dus beschermd tegen de zon, en je wordt ook nog eens sneller bruin. Ruikt ook lekker fris! Bovendien is deze travel size spuitbus super handig om mee te nemen op city trip of lang weekend, of gewoon zo, in je handtas."

Deze zonnemelk van Bergasol is dus een travel size van 25ml. De full size van 125ml kost 18.25 euro zodat deze op 3.65 euro komt. Eerlijk is eerlijk: ik heb nog nooit iets van Bergasol geprobeerd. De bruiningsactivator spreekt me wel enorm aan, omdat mijn bleke huidje nu eenmaal niet zo gemakkelijk bruint. Ik ben benieuwd!


Cathy: "Ik heb Plante System enkele maanden geleden ontdekt dankzij Deauty, en mijn favoriete product is zonder twijfel deze getinte crème. Ik hou van Plante Systel, want da's 100% natuurlijk. Deze lichte crème bevat onder andere hibiscus, cacaoboter en macademia olie en ik gebruik 'm vaak als ik geen zin heb in foundation, want het geeft je een subtiel kleurtje en een gezonde glans. Het hydrateert ook prima, en gaat ook nog eens kleine rimpeltjes tegen."

Dit is een full size van 40ml en kost 13.95 euro. Ik heb intussen al heel wat producten van Plante System gebruikt en telkens met heel positieve ervaringen. Deze crème had ik nog niet, maar ik kijk ernaar uit om hem te proberen. Het kleurtje schrikt me wel wat af, maar wie niet waagt niet wint he!


Cathy: "Biotherm kan in mijn ogen niet veel verkeerd doen en deze bodylotion is dan ook weer een schot in de roos. Vooral de textuur vind ik perfect: niet plakkerig en niet vet, waardoor ik 'm elke dag na het douchen snel kan gebruiken. Tegen dat ik de deur uitga is mijn huis lekker zacht"

Deze 20ml tube is een travel size met een waarde van 1 euro (400ml - 20 euro). Biotherm is nog zo'n merk waar ik altijd heel blij van wordt. Ik heb al eens gesnuffeld en ik kan je garanderen dat deze vanavond nog getest wordt! Super!


Cathy: "Be Creative is een merk voor professionals dat ik onlangs bij de parfumerie heb ontdekt (bij Ici Paris XL). Goede kwaliteit en betaalbaar, echt super. Als het op make-up aankomt hou ik zelf het meest van een natuurlijke look, zeker wat oogschaduw betreft. Mijn favoriete kleur is nr 023 - Amazed. Een mooie glanzende nude kleur, die je blik doet oplichten."

Dit is een full size van 9.95 euro. Wat ben ik blij dat er nog eens make-up in de box zit én dan nog eens zo'n leuk merk én een type kleur dat ik zelf dagelijks gebruik. Zalig! 


Cathy: "Dit is zo'n mooi, zacht poeder... Ik hou van T. LeCLerc omdat je meteen merkt dat je kwaliteit in handen hebt. Ik gebruik dit compact poeder niet alleen om mijn make-up te fixeren en mijn huid mat te houden, maar ook om het een subtiele, gezonde gloed te geven. Deze limited edition is bovendien geschikt voor alle huidtypes en -kleuren. J'adore."

Een mooie limited edition full size van maar liefst 40 euro. Deze heb ik zelf gekozen toen ik mocht kiezen uit 3 producten en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Wat een prachtstukje!


Wel Deauty, ik ben weer helemaal omver geblazen. De vorige boxen vond ik ietsje minder, maar deze vind ik gewoon fantastisch! Met een totaalwaarde van 68.55 euro aan producten en de producten zelf, heb ik het gevoel dat we weer richting het beginniveau aan het gaan zijn. Doe zo verder en ik blijf nog heel lang lid! :D

Wat vonden jullie ervan?