maandag 24 maart 2014

Unboxing: Deauty for iU box maart 2014 (nl)


Eindelijk was het zover! Nadat vorige week al heel wat boxen aangekomen waren, mocht ik de mijne vandaag ook weer in ontvangst nemen. Deze maand had Deauty een samenwerking met iU. Enthousiasme alom dus, maar blijft dit enthousiasme ook duren?


Deze maand ook een ander menu-kaartje: geen kaartje maar een boekje met uitleg. En voor de verandering bruine frutseltjes in de doos in de plaats van zwarte. Ik hou wel van afwisseling, dus dit ziet er al goed uit! Op naar de inhoud!


"Deze crème is perfect voor huidjes die snakken naar water en rust. De plantaardige formule heeft een smooth slagroomtextuur en een fris parfum van oranjebloesem. De milkshake van 8 soorten plantaardige melk en het actieve bestanddeel zeekraal zorgt voor een vochtinbrengend effect van 24 uur. De smoothie van witte bloesems van amandel- en sinaasappelbomen, aloë vera en allantoïne kalmeert de huid en bevat verzachtende eigenschappen."

Dit is een reisformaat van 15ml en de full size van 30ml heeft een adviesprijs van 18.15 euro. Hij heeft dus een waarde van 9.08 euro. Een paar boxen geleden ontving ik al de crème prodigieuse van Nuxe, maar ik vind het helemaal niet erg om nu deze eens te kunnen testen!



"Deze Pschitt Magique is een nieuw soort micropeeling. Zonder korreltjes, zeepvrij (en dus ook geschikt voor de gevoelige huid) en heeft slechts 30 seconden nodig om je huidstructuur te verfijnen. 's Morgens en 's avonds 2 pompjes aanbrengen op de droge huid, 30 seconden laten inwerken en dan goed afspoelen met water. Na verloop van tijd zul je zien dat je huid steeds meer en meer gaat stralen - en begrijp je meteen ook waarom dit Parijse product zo magique is."

De full size van 100ml kost 33 euro, waardoor deze mini van 15ml op 4.95 euro komt. Ik ben enorm benieuwd naar dit product omdat ik dergelijke peelings nog niet heb gebruikt. Ik sta dus zeker te trappelen om deze te testen!


"De algenmodder van Guam is een samenstelling op basis van modder vervaardigt uit Frans zeewier. De oligo-elementen, mineralen en vitamines hebben een verstevigende werking op de huid, waardoor cellulitis geen kans krijgt. Bekijk zeker de tutorial om dit product ten volle te benutten."

Zoals het zakje doet vermoeden is dit een sample van 75ml. De full size van 500 gr. kost 35 euro, zodat deze een waarde heeft van 5.25 euro. Een beetje jammer van de hoeveelheid, want ik kan me voorstellen dat één gebruik niet echt effect zal tonen op cellulitis. Ik ga hem wel testen.


"De crème is geschikt voor dagelijks gebruik, en kan onmiddellijk aangebracht worden op heel het lichaam. Naast een modder van zeewier en essentiële oliën, bevat de Fangocrema Giorno ook Ascophyllum Nodosum, dat rijk is aan calcium. Hierdoor heeft het een verstevigend en afslankend effect op de huid. Zodat je dit jaar écht eens op tijd kan pronken met een summerproof lichaam."

De full size van 200ml kost 27.20, zodat deze tester van 8ml op 1.09 euro komt. Opnieuw jammer van de hoeveelheid, maar het lijkt me wel interessant. Ik moet wel toegeven dat "Fangocrema" me eigenlijk meer doet denken aan een anti-schimmelproduct...


"Deze crème werkt 's nachts in op de huid, waardoor de term schoonheidsslaap meteen een andere dimensie krijgt. Ook is het een ideaal excuus om manlief erbij te slepen, want deze crème moet zorgvuldig worden ingemasseerd. De combinatie van zeewier, essentiële oliën en zeezout heeft een exfoliërend effect op de huid, waardoor dat kleine bultjes, cellulitis gereduceerd worden en je lichaam geshaped wordt. Wakker worden met een gestroomlijnde body, we like.

Nog een sample van 15ml van 4 euro (full size 500ml - 42.20 euro). Dezelfde opmerking als hierboven, maar ik zal manlief er zeker eens bij slepen ;)


"We kunnen nooit genoeg haarmaskers hebben. Het verplicht onszelf een uitgebreid bad te nemen en wat quality me-time in te plannen. Dit Carthame masker is geschikt voor wie last heeft van droog haar. Saffloerolie en een hydraterend nutritief complex voeden het haar, strijken de keratinevezels weer glad en maken droog haar weer heerlijk soepel. De romige textuur zorgt er ook voor dat het haar makkelijk te ontwarren is. Simply the best, dit masker."

Ook dit is weer een sample van 30ml. De full size van 100ml kost 17.25 euro, zodat deze op 5.18 euro komt. De vorige maskers van René Furterer zijn me erg goed bevallen, alleen had ik gehoopt dat ook deze een leave-in zou zijn. Toch ben ik wel blij met dit masker!


"Ok, het is heel moeilijk om niet enthousiast te worden van dit product. Nagels lakken kan wel eens voor frustraties zorgen. Denk maar aan die ene perfect gelakte nagel die je - terwijl ie nog nat is - ergens tegenstoot zodat je weer opnieuw kan beginnen. Mavala heeft de oplossing voor jullie! Deze topcoat laat je nagellak sneller drogen en verzorgt tegelijkertijd de nagelriemen."

De full size van 10ml kost 11.70 euro. Dit is een sample (maar wel een vrij royale) van 5ml (5.85 euro). Ik ben nogal sceptisch ten aanzien van dergelijke producten, dus ik ben blij om hem te testen zonder dat ik het zou moeten kopen!


"Step out your comfort zone! Deze zegswijze is helemaal van toepassing op de kleurrijke mascara's van T. LeClerc. Maar een mascara moet natuurlijk ook gewoon zijn werk doen... Gelukkig doen deze mascara's dat heel goed. De verf is verrijkt met carnaubawas, die de wimpers versterkt en verdikt. En het handige borsteltje geraakt zelfs tot aan die eenzame wimpertjes in je ooghoek. Aandacht verzekerd!"

Dit is de enige full size in mijn box en kost normaal 20 euro. Ik heb de kleur Violine: een dieppaarse kleur. Ik zal zelf niet snel zoiets kopen, omdat ik liever zwart draag. Zeker blij dus dat ik hem op deze manier kan testen!


"Onderschat niet welk topproduct je hier in handen hebt. Wie even gaat googelen zal zien dat tal van mensen deze huidherstellende zalf hun holy grail noemen en dat is niet voor niks. Gebruik een klein beetje Aquaphor op zeer droge, ruwe, gebarsten of geïrriteerde plekjes en kijk maar eens hoe snel je problemen helemaal verdwijnen..."

In de box zaten ook enkele extra en deze sample van 4gr is daar de eerste van. De full size van 40 gr kost 8.65 euro, zodat deze een waarde heeft van 0.87 euro. Erg benieuwd naar deze crème, maar eerst even kijken wanneer ik hem nodig heb!


Geen bijhorend tekstje met product-uitleg voor deze twee extra's: de Have a Good Day dagcrème (2ml - 1.44 euro / full size 50ml 36 euro) en de You're so Sweet bodymilk (5m - 1.05 euro / full size 150ml 31.50 euro) van JYB. Wie mijn blog in de gaten heeft gehouden weet intussen dat ik HELEMAAL VERLIEFD ben op het gezichtswater van JYB. Ik ben dus enorm blij dat ik deze twee kan testen vooraleer ik ze aankoop!


"Last gehad van enkele slaaploze nachten? Gun jezelf dan een extraatje en dat in de vorm van deze Optim-Eyes van Filorga. Deze herstructurerende oogverzorgingscrème werkt efficiënt doordat maar leifst 60% van de ingrediënten actieve bestanddelen bevat. Ze pakken al de facetten van een vermoeide blik aan. Optim-Eyes strijkt rimpels glad door fibroblasten te stimuleren, vermindert wallen door de pigmenten te regelen en ontzwelt het onderste ooglid door de veneuze en lymfatische circulatie te stimuleren. Kortom: optimize your eyes.

Een flesje van 15ml kost 36.25 euro, zodat deze mini van 3ml op 7.27 euro komt. Het is echt wel een mini-mini, maar het is voor de ogen + het is een extra in de doos. Niet klagen dus, maar testen!


In deze box zaten dus 12 productjes, waarvan 4 onder de extra's categorie vielen. Jammer genoeg maar één full size product, maar persoonlijk kies ik liever kwaliteitsvolle samples boven goedkope full size producten. Hiermee komt Discover Beauty natuurlijk volledig de belofte na! De box heeft een totale waarde van 63.28 euro, zodat je je geld er zeker uithaalt. Ik vind het wel een beetje raar dat net dit de eerste box is met de prijsverhoging. De meeste samples kan je namelijk gratis aanvragen, dus omwille van de prijsverhoging had ik meer full size producten verwacht. Toch ben ik erg blij met mijn box! Wat vinden jullie?

4 opmerkingen:

  1. Ik wacht dus nog steeds op mijn box hé.. UNCOOL!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. mijn postbode was ook eerst voorbijgereden, maar is gelukkig omgedraaid om hem toch te bezorgen!

      Verwijderen
    2. De postbode is niet echt mijn beste vriend atm

      Verwijderen
  2. In mijn box zaten een stuk minder dingen ... Ik had maar 9 producten ... beetje teleurgesteld dat veel mensen meer gekregen hebben, maar ik ben zeer benieuwd om mijn samples te proberen ^^

    BeantwoordenVerwijderen