woensdag 22 januari 2014

Shoplog en mini-review: Rimmel (nl)

Een tijdje geleden konden jullie mijn shoplog en mini-review van Essence al zien, maar dat was natuurlijk niet het enige merk dat ik geshopt heb. Vandaag laat ik jullie zien welke producten van Rimmel London in mijn winkelmandje beland zijn.

De laatste keer dat ik nog een oogschaduw van Rimmel London heb gekocht, was al wel enkele jaren terug. Voor 11,99 euro besloot ik dus een glam eyes quad eye shadow paletje mee te nemen.

Dit is de kleur 002 Smokey Brun. Het is een ideaal everyday-paletje met 4 glanzende kleurtjes: wit, beige, goud en chocoladebruin.

Deze swatches zijn gemaakt met 1 veegje zonder basis. Niet slecht dus! Hoewel alle kleurtjes een satijnen finish hebben in het doosje, hebben de donkerste kleurtjes eerdere een matte finish met glitters als ze aangebracht worden. Ik vind het in ieder geval een leuk paletje!

Naast de oogschaduw heb ik ook een lipstick meegenomen, namelijk de Lasting Finish by Kate Moss. Ik had hier al een exemplaar van ontvangen bij de Waatbox en ik was er zo tevreden over dat ik wel een tweede kleurtje moest meenemen! De lipsticks kosten 9,49 euro per stuk, wat niet supergoedkoop is maar je krijgt er wel een langhoudende lipstick voor in de plaats. Deze blijven met gemak een hele dag zitten en ook een maaltijd overleven ze zonder dat je telkens moet bijwerken. Daarnaast hebben ze een zoete geur, zijn ze erg goed gepigmenteerd en verzorgen ze de lippen. Je raad het al: ik ben een grote fan! :)

De kleur die ik koos is 03 (erg jammer dat ze geen naam hebben!). Een erg mooie nude kleur en bovendien ook de favoriete everyday kleur van Kate Moss.

Ik wou jullie toch ook even de kleur laten zien uit de Waatbox. Dit is 19, een mooi framboosroze kleurtje (misschien ook omdat hij naar frambozen ruikt).
Hebben jullie de Kate Moss lipsticks al geprobeerd? Ik vind ze in ieder geval top!
Je kan ook nog steeds deelnemen aan de winactie om een setje lipglosjes te winnen! Klik hier.

1 opmerking: