donderdag 23 januari 2014

Shoplog en mini-review: Catrice

Na Essence en Rimmel is nu Catrice aan de beurt als voorlaatste shoplog en mini-review. Benieuwd wat ik gekocht heb en wat ik ervan vind? Kijk dan snel mee!

Als eerste kocht ik de All matt plus foundation in 010 Light Beige. Ik vind het altijd een hele karwei om een geschikte foundation te vinden, omdat de meeste gewoon veel te donker zijn. Ik ben dan ook enorm blij dat ik eindelijk een foundation heb gevonden die even licht is als Porcelain van Gosh! Naast de luxe-verpakking en het handige pompje, ben ik ook erg tevreden over de inhoud. Hij geeft net voldoende dekking zonder het onnatuurlijk te laten lijken. Zoals op het flesje staat is hij ook matterend en blijft hij lang zitten (met wat afpoederen natuurlijk nog langer).

Mijn hand zonder make-up of primer.

1 pompje van de foundation. Hij is vloeibaar maar niet lopend.

Foundation uitgesmeerd. Zoals je kan vergelijken is het schrammetje uit de eerste foto niet meer zichtbaar. Dit is mijn nieuwe favoriete foundation! Hij kost 6,95 euro voor 30ml, waardoor hij zeker een budgetvriendelijke foundation is.

Bij een nieuwe foundation hoort natuurlijk een nieuwe concealer. Ik heb gekozen voor de camouflage cream in 010 Ivory. Deze concealer heeft mij aangenaam verrast! De meeste lichte concealers bieden vaak onvoldoende dekking voor mij, maar deze verbergt alles prima. Bovendien is hij romig en stevig tegelijk: romig zodat je hem gemakkelijk met een penseel of vinger kan aanbrengen, maar stevig genoeg zodat hij mooi dekt zonder uitlopen.

Op deze twee foto's kan de je dekking zien. Niet slecht voor een budget-concealer van 2,99 euro he? :)

Ik had in mijn Essence-shoplog al vermeld dat ik dringend wat nieuwe eyeliners nodig had, dus heb ik ineens ook de Calligraph ultra slim eyeliner pen meegenomen in blackest black (de enige beschikbare kleur). Hij heeft inderdaad een erg fijne punt, maar ik zie niet al te veel verschil met mijn andere eyeliner pennen.
De Calligraph pen werkt prima op een zachte oogschaduw, maar zonder make-up of rechtstreeks over foundation lijkt hij de kleur niet zo goed over te brengen. Best een beetje teleurgesteld omdat deze toch 2,99 euro heeft gekost.

Gelukkig had ik nog een tweede pen meegenomen: de eyeliner pen voor 2,99 euro. 
Dit is de kleur 040 Black grey. Deze is nog steeds heel donken, maar wel zachter dan een pikzwarte kleur. Over deze pen ben ik wel heel tevreden en ik ga in de toekomst dan ook eerder deze opnieuw kiezen dan de Calligraph.
 
Je kan ook nog steeds deelnemen aan de winactie om een setje lipglosjes te winnen! Klik hier.

1 opmerking: