maandag 25 november 2013

Unboxing: La boite d'Hortense november (nl)

Vorige week kreeg ik een nieuwe maandelijkse box binnen: La boite d'Hortense! Het is een maandelijkse doos uit België, waarbij je je voor verschillende termijnen kan abonneren. Je kan kiezen voor een theebox met thee en andere lekkernijen voor 19 euro per maand. Ik koos voor de tweede mogelijkheid: de welzijnsbox. Deze box is een combinatie van thee, lekkernijen en verzorgingsproducten en kost 22 euro per maand. Leuk om te weten: een deel van dit bedrag wordt gedoneerd aan een goed doel naar keuze :) Benieuwd wat er in mijn eerste welzijnsbox zat? Kijk dan zeker verder!
 

Als eerste zat er een testkitje in van Les Tendances d'Emma. Dit is een setje met 3 uitwasbare en herbruikbare reinigingsdoekjes. Ik heb ze intussen als getest en ze zijn van erg goede kwaliteit! Hier ben ik dus zeker tevreden mee. Dit setje kost normaal 5 euro.
Ah een lekkernij! Een tablet chocolade met thijm van New Tree. In het begin wist ik niet goed wat te verwachten van deze combinatie, maar hij is erg lekker! Deze kost normaal 3,50 euro.
Het volgende in de box was een theebolletje van Shibao met groene thee, jasmijn en amarante (Amour eternel). Dit is een speciale theesoort die je tot 5 keer kan hergebruiken. Het is een bolletje, maar eens hij in heet water komt, bloeit er een mooie bloem open. Deze kost normaal 2,90 euro.
Prachtig toch? Ik kende dergelijke producten nog niet, dus voor mij was dit een echte ontdekking. Heel origineel!
Er zat nog een thee in, namelijk een samengestelde infusie van le Thé de Suzy. Oh, wat is deze lekker! Over de prijs kan ik jullie nog niets vertellen, maar binnenkort zou deze ook te koop zijn op de webshop!
Op naar nog een beauty-product! In de box zat een reisformaat van de Corymer reinigingslotion. Dit reisformaat van 100ml kan je ook kopen voor 10 euro. Ik kende het merk nog niet uit ervaring, maar ik heb er tot nu alleen nog maar goede dingen over gehoord. Hier ben ik dus zeker benieuwd naar!
Dit kleine flesje is een shampoo van Senz. Senz maakt natuurlijke cosmetica en is niet online verkrijgbaar. Over de prijs van dit sampletje kan ik dus weinig zeggen, maar ik ben zeker benieuwd naar de kwaliteit.
Avril is een biologisch merk waar ik al een hele tijd tevreden over ben. Ik was dan ook erg blij om de lichaamsscrub in de box te zien, aangezien ik deze nog niet heb getest! Dit is een full size van 200ml en kost normaal 7 euro.
Het laatste product is een blokzeep van Belle Bulle. Normaal gezien gebruik ik amper blokzeep, maar deze ruikt wel erg lekker! Een full size van 100 gram kost 6,95 euro. Dit is een sample van 60 gram, waardoor hij een waarde heeft va ongeveer 4,20 euro.
 
Naast de producten zaten er ook een heleboel kaartjes en folders bij: het menu van de maand, enkele reclame flyers van webshops, een kortingsbon van Corymer, een kortingsbon van Belle Bulle, tips voor een goede cocktail, een receptje voor framboos en speculaas broodpudding en een tekstje van de Belgische blogger www.snowwhiteglamour.be.
Ik ben alvast erg tevreden over mijn eerste welzijnsbox! Ik heb me intussen al geabonneerd voor volgende maand, dus we zullen zien of ik zo enthousiast zal blijven :) De combinatie van beauty met thee en lekkernijen spreekt me in elk geval enorm aan. Ook haal je de 22 euro er zeker uit. Ik heb niet van alle producten de prijzen, maar de box heeft een minimumwaarde van 32,60 wat dus niet slecht is! Het enige minpuntje is de taal. De website, het bestellen en betalen kan je in het Nederlands, Frans en Engels doen. De communicatie op de Facebook-pagina en de kaartjes zoals het menu van de maand, is uitsluitend in het Frans. Voor mij is dit geen probleem, maar als je geen talenknobbel hebt, kan dit moeilijker worden!
 
Kenden jullie deze box al?
 
Vergeet niet dat je nog steeds kan deelnemen aan de winactie voor een 16-delige kwastenset! Klik hier voor de winactie.

3 opmerkingen:

  1. Ik zag hem ook bij Hanne, man wat een leuke box! Ik denk dat ik die van december ook maar bestel. Jammer dat ik november gemist heb! Want deze is echt super leuk zeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet zeggen dat het niet echt een box is die ik snel zou bestellen, toch is de inhoud wel leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen