zaterdag 2 mei 2015

Real Techniques - Travel Essentials


Jullie hebben al wat Real Techniques kwasten zien voorbijkomen intussen, dus hopelijk zijn jullie het nog niet beu? :) Vandaag wil ik eigenlijk een combinatie laten zien van zowel basiskwasten als reisvriendelijkheid: de Travel Essentials. 

Net zoals de andere setjes, bevat ook deze het multifunctionele tasje. Ook de haren zijn handgeknipt, synthetisch en 100% cruelty free. Tot daar de overeenkomsten, want vooral de samenstelling van deze set maakt hem zo verschillend van de rest. De Starter Set richt zich op een basis voor de ogen, terwijl de Core Collection probeerde om de belangrijkste gelaatskwasten te bundelen. Deze set bestaat uit 3 kwasten (ja maar 3!!), die zodanig multifunctioneel zijn dat je hiermee de ideale reisset in handen hebt. 


Kwast numero uno: de Essential Founcation Brush. Deze is heel gelijkaardig aan de foundation kwast uit de Core Collection, maar hij is ietsje kleiner en ietsje meer afgerond. Qua werking is hij even aangenaam, maar deze kwast heeft net ietsje meer mogelijkheden. Omdat hij wat kleiner is, zou je hem dus zowel voor foundation als concealer kunnen gebruiken. 


De roze kwast is de Multi Task Brush, een ronde fluffy kwast die niet voor niets de naam multi task heeft gekregen. Hij is niet te groot en niet te klein en net dat biedt tal van mogelijkheden. Je kan hem gebruiken om je foundation af te poederen, blush, bronzer, compact poeder,... Eigenlijk is het één kwast die alle taken op zich kan nemen wat poeders betreft. 


De laatste kwast is de Domed Shadow Brush en is al even multifunctioneel als de vorige. Het is een fluffy maar tegelijk stevige oogschaduwkwast die geschikt is voor oogschaduw, vervagen in de arcadeboog, highlighter,... noem maar op. Voor het preciezere werk zoals je eyeliner is hij natuurlijk niet geschikt, maar al bij al kan je met deze kwast heel wat kanten op voor je ooglook.

Je hebt dus niet letterlijk alles wat je nodig hebt, maar omdat de kwasten zo multifunctioneel zijn kan je er wel heel veel mee doen als je ze zou meenemen op reis. Ideaal dus als je wat plaats wil besparen in de reiskoffer en je je make-up op reis meestal basic houdt.

Deze set kost net zoals de vorige setjes 25 euro, wat veel lijkt omdat je maar 3 kwasten krijgt. Je krijgt wel kwasten die de taken van heel wat andere kwasten kunnen overnemen, dus eigenlijk krijg je er meer dan 3 ;)

Wat is jouw travel essential?