maandag 16 december 2013

Limited Edition: Catrice - Celtica (nl)

Vanaf half januari brengt Catrice een nieuwe limited edition uit: Celtica. Ik ben alvast enthousiast over deze collectie en jullie? Laat ons even kijken wat we kunnen verwachten!
 
Baked Eyeshadow
"De rustieke, gebroken structuur van de Baked Eyeshadow ziet er bijzonder fraai uit en geeft een perfecte dekking. De oogschaduw kan zowel droog als vochtig worden aangebracht en is verkrijgbaar in vier schitterende kleuren."
C01 Paralilac
C02 LOVEnder
C03 Celtic By Nature
C04 The Secret Door
€ 3,89

 
Cream To Powder Blush
"Beautygeheim. Eerst is het crèmig, dan poederachtig. Deze blush geeft de bleke winterhuid een fris accent in helder koraal of perzik. De romige textuur is gemakkelijk met de vingers aan te brengen en voelt aangenaam licht en poederachtig aan op de huid."
C01 Pinkadoxa
C02 Love, Peach & Harmony
€ 3,99
 
 
Multicolour Highlighter
"Reflecterende deeltjes. De zijdezachte, geperste poeder met een decoratief bolletjespatroon combineert Celtica tinten voor een stralende teint met een subtiel parelmoereffect. De lichtreflecterende pigmenten transformeren op de huid van multicolour naar Haute Couleur."
C01 Far And Beyond
€ 5,59
 
 
Sheer Lip Colour
"Deze lipstick met gel-achtige textuur biedt subtiele kleur met een zachte glans. Voelt aangenaam op de lippen en bevat pure pigmenten in trendy koraal, perzik en nude."
C01 Pinkadoxa
C02 Love, Peach & Harmony
C03 Celtic By Nature
€ 3,99

 
Ultimate Nail Lacquer
"De doppen van Ultimate Nail Lacquer zijn geïnspireerd op Keltische kunst. De kleuren variëren van paars, lavendel en roze tot fris perzik. Ideaal voor een mysterieuze nagellook met een gel glans. Dankzij het extra brede reservoirkwastje, is de nagellak zeer gemakkelijk aan te brengen."
C01 Paralilac
C02 Pinkadoxa
C03 Love, Peach & Harmony
C04 LOVEnder
€ 2,99
 
Celtic Nail Flakes
"3D kunst. De Nail Flakes in een kleurenmix van roze tot magenta breng je aan op de nog vochtige, pas gelakte nagels. Strooi een kleine hoeveelheid van de Nail Flakes in het dekseltje en doop daar de zojuist gelakte nagel in. Breng vervolgens een transparante topcoat aan. Keltische magie op de nagels!"
C01 Pinkadoxa
€ 2,99
 

3 opmerkingen:

  1. Ik ben heel erg benieuwd naar die lipstick! Pinkadoxia en Celtic by Nature zien er erg goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. ik heb een variant uit een andere limited edition en het is echt een aanrader! http://virusofbeauty.blogspot.be/2013/08/stash-en-review-bronzer-en-highlighter.html

      Verwijderen