maandag 24 februari 2014

Unboxing: Deauty box februari 2014 (nl)


Het is weer zover: de Deauty-box unboxing! De vorige box was nogal teleurstellend dus ik was erg benieuwd naar deze box. Willen jullie weten wat de maand februari in petto heeft? Lees dan zeker mee!


Menu: "We willen onze Deautista's in februari intens verwennen om de winterblues tegen te gaan. Zo word jij zelf het zonnetje in huis, dankzij je stralende teint, glanzende lokken en zachte huid. Op naar de lente!"


Als extra deze maand, zaten er enkele kortingsbonnen in de box voor Club Med, Le Couvent des Minimes en Euromi. Dat is natuurlijk altijd leuk om te krijgen! Op naar de producten!


"Het medisch team achter Euromi gebruikt hun jarenlange ervaring in de plastische chirurgie als basis voor hun Gly Ko-lijn. Dus als je niet zo happig bent om onder het mes te gaan, is de ruime keuze in huidverzorgingsproducten van Gly Ko een ideaal compromis. Deze simpele dagcrème versterkt en kalmeert de huid, maakt 'm weer soepel en elastisch en is geschikt voor alle huidtypes. Een all-round topproduct!"

Dit is een full size van 50ml en kost normaal 39,99 euro. Ik had nog niet gehoord van dit merk, dus ik kijk ernaar uit om deze dagcrème te testen. Wel een beetje creepy dat de basis voor de producten in plastische chirurgie ligt!


"Deze eau de cologne van Couvent des Minimes is nostalgie op zijn best. De geur is een eerbetoon aan de missionarissen van Maria, die zich jarenlang hebben ingezet voor mensen over de hele wereld, van Indië tot Zuid-Amerika. Hier verdiepten ze zich in de weldaden van de plantkunde. Deze wereldse mix zorgt ervoor dat de geur je niet onberoerd zal laten. Het reukwater combineert drie citrusvruchten met zeven planten, geselecteerd omwille van hun heilzame eigenschappen. Tip: verstuif een druppel op je lakens en reis heerlijk af naar dromenland..."

Een full size van 100ml kost normaal 26 euro. Dit is een reisformaat van 30ml waardoor hij een waarde heeft van 7,8 euro. Ik heb nog geen ervaring met het merk, maar het ruikt wel lekker! Alleen een beetje raar dat de tip "verstuiven" is, aangezien hij geen verstuiver heeft. Ik ben benieuwd!


"De Grieken en Egyptenaren wisten het al langer: de granaatappel zit barstensvol levenskracht en heeft tal van vitaminen en antioxidanten die je gezonder én mooier maken. Weleda riep de hulp in van POM Wonderful en samen ontwikkelden ze deze ecologisch verantwoorde handcrème, die huidveroudering tegengaat, pigmentvlekken voorkomt en intensief verzorgt. Gun jezelf wat vaker een kleine handmassage, want dit exotische aroma brengt je helemaal tot rust."

De full size van 50ml kost normaal 8,99 euro. Ook dit is een sample van 10ml waardoor hij een waarde heeft van 1,8 euro. Weleda heeft tot nu toe een erg goede indruk gemaakt op mij, dus ik ga deze handcrème met veel plezier proberen!


"Droog haar heeft nood aan extra bescherming. Nu wil het helaas net dat dit haartype minder goed in staat is om voedende bestanddelen vast te houden, waardoor het snel weer droog wordt. Maar daar heeft Kérastase aan gedacht: de thermoreactieve bestanddelen in deze Nectar Thermique-crème zorgen ervoor dat de ingrediënten bij warmte geactiveerd worden. Ideaal ook dus voor stijl- of krultangverslaafden. Inmasseren in de haarpunten, uitkammen maar niet uitspoelen voor een langdurig glanzend effect."

Ook dit is een reisformaat van 50ml. De full size van 150ml kost 26,50 euro, waardoor deze op ongeveer 8,83 euro komt. Ik heb droog haar en ik gebruik regelmatig mijn stijltang dus dit is meer dan welkom. Erg benieuwd!


"Duindoorn klinkt eerder auw dan wauw, maar al snel stonden we versteld van deze krachtige plant. Het vruchtvlees en de fijne zaden van de bessen bevatten immers een olie die rijk is aan antioxiderende vitamines. Daardoor bevordert deze olie de natuurlijke regeneratie van de huid en beschermt het ons broos wintervelletje tegen uitdroging. Ook is deze bodylotion zo heerlijk tijdens de winter omdat de zonnige citrusgeur de herinnering aan zwoele zomeravonden oproept"

De full size van 100ml kost normaal 15,50 euro. Deze sample van 10ml heeft dus een waarde van 1,55 euro. Ik heb nog geen lichaamsolie van Weleda gebruikt en over het algemeen gebruik ik zowieso niet vaak een olie, maar ik kijk er wel naar uit om deze te testen.


De totale waarde van deze box is 59,97 euro, waardoor je de 15 euro er zeker uithaalt. Hoewel de vorige boxen maar zozo waren, vind ik deze box toch al veel beter. Het is nog niet zoals de eerste boxen, maar het komt toch al in de buurt. Alleen een beetje jammer dat er maar 1 full size in zit, maar persoonlijk heb ik liever goede samples om te ontdekken dan full size producten die ik al ken. Aangezien de prijs vanaf volgende maand omhoog gaat, hoop ik wel dat ze het niveau terug kunnen optillen naar de eerdere boxen!

Vergeet niet dat je nog kan deelnemen aan de Vichy Normaderm winactie: klik hier!!

2 opmerkingen:

  1. Ziet er al een pak beter uit inderdaad! Ik ga nog een paar maanden afwachten en als het niveau blijft stijgen (net als hun prijzen helaas) dan neem ik misschien wel weer een abonnement.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk worden de andere boxen nog beter :)

    BeantwoordenVerwijderen