maandag 3 februari 2014

Unboxing: la boite d'Hortense januari (nl)

Vorige week kreeg ik mijn derde welzijnsbox van Hortense binnen. Na de teleurstelling bij de Deauty-box van deze maand hoopte ik natuurlijk dat deze box beter zou zijn. Is dat ook zo?


Net zoals in de vorige boxen zitten er ook deze keer een heleboel flyers en kaartjes bij: een kaartje om 10 goede voornemens op te schrijven, dezelfde kortingsbon van Corymer als vorige maand, een receptje, het menu van de maand en een flyer met enkele juwelenshops. Op naar de producten!


Als eerste zit er een zakje chocoladekoekjes van Stephen Destrée in. Ze zijn lekker, maar ik ben niet echt een chocoladefreak :) Hiervan kon ik de prijs jammer genoeg niet vinden, want ik ben er zeker van dat velen van jullie deze koekjes erg lekker zullen vinden!


Geen koekjes zonder thee en na de zware feestdagen is een goede nachtrust natuurlijk altijd welkom! Deze thee zorgt op basis van een natuurlijk kruidenmengsel voor een goede nachtrust. Deze kost normaal 5,50 euro.


Next: een blokzeep van La Société Parisienne, namelijk de Savon de la Reine. Ik ben geen fan van blokzeep en hoewel ik sommige soorten wel kan appreciëren, is dit toch een tegenvaller. Hij heeft een erg sterke en parfumachtige geur. Daar hou ik niet echt van en met mijn gevoelige huid zorgen dergelijke geparfumeerde zepen al snel voor irritaties. Het is wel een full size ter waarde van 10 euro. Eerlijk gezegd zou ik zelf nooit 10 euro kunnen neertellen voor zoiets :s


Belle Bulle zit opnieuw in de box, maar deze keer in de vorm van een lippenbalsem ter waarde van 4,95 euro. Ik hou van bioproducten, maar door alle boxen moet ik de komende jaren geen lippenbalsem meer kopen denk ik! Persoonlijk had ik dus ook liever iets anders ontvangen.


Nuxe en BIO Beauté by Nuxe zijn zeker toppers in mijn ogen! Dit micellair watertje maakt me dan ook erg blij! Hierover komt nog een uitgebreide review, maar ik kan je wel al verklappen dat hij punten scoort ;) 


Een full size foundation van Corymer! Dit is een full size van 26 euro. Niet erg goedkoop dus. Ik had op de site van Corymer al gezien dat er slechts 3 kleuren zijn, waarvan de lichtste kleur Medium is.. Oei?


Ja, oei! Overduidelijk veel te donker voor mij. De lichtste kleur is dus geschikt voor erg getinte dames. Raar eigenlijk dat Corymer alleen donkere kleuren heeft, terwijl dit merk toch gericht is op een breder publiek. 


Na de Deautybox had ik toch gehoopt op een leuke boite d'Hortense zo vlak voor mijn verjaardag. Jammer genoeg is januari toch de maand der teleurstellingen als het op de boxen aankomt. Ok ik heb mijn geld eruit gehaald, maar ik ben maar met 1 product echt blij en dat is het micellair watertje. De thee kan me ook wel bekoren, maar persoonlijk was ik echt verliefd geworden op de zakjes die ze in de vorige boxen zelf samengesteld hadden. Voor de rest zijn het koekjes die ik zelf nooit zou kiezen, een blokzeep die ik niet kan gebruiken, een veel te donkere foundation en een lippenbalsem die me niet echt ligt. Ook valt de box, net zoals Deauty, een beetje in herhaling: weer Nuxe, weer Belle Bulle, weer Corymer, weer blokzeep,... En dat terwijl dit nog maar mijn derde en hun vierde box is. Misschien dat ik het nog één kans geef, maar ik twijfel een beetje...

Wat vinden jullie van de inhoud?

1 opmerking:

  1. Ik vind de inhoud ook niet echt spectaculair eerlijk gezegd! Ik heb zelf geen abonnement op deze box maar ik zou het waarschijnlijk dus ook niet snel nemen.

    BeantwoordenVerwijderen