maandag 24 augustus 2015

Clinique High Impact Waterproof mascara (nl)


Clinique is één van de merken waar ik altijd blij van word. Vooral hun leuke setjes rond de feestdagen vind ik altijd superleuk en zo kon ik ook deze mascara eens testen. Ik ben echt zo'n persoon die liever waterproof mascara gebruikt, omdat ik me geen zorgen wil maken over uitgelopen zwarte vegen als ik ergens heen ga. Benieuwd of deze aan de verwachtingen voldoet!

Leuk weetje: deze mascara is ook geschikt voor personen met contactlenzen en voor gevoelige ogen. Altijd fijn, want er is niets zo lastig als mascara die je ogen gaat irriteren. 


Het borsteltje is relatief recht van vorm met echte haartjes. Omdat hij vrij klein is, vind ik hem heel handig werken. Oké, hij heeft geen speciale vorm voor de kleine wimpers langs de zijkanten, maar door het fijne puntje vooraan heb je die wimpers snel bijgewerkt.


Links zie je mijn ogen zonder mascara en rechts met mascara. De wimpers zijn langer, zwarter en hebben een mooie krul. Ik hou er wel van dat hij een natuurlijk effect heeft, al kan ik me voorstellen dat er meiden zijn die graag dat tikje meer hebben. Voor mij persoonlijk moet mascara je ogen benadrukken en niet overheersen, dus geef mij maar die natuurlijke look!

Wat waterproof zijn betreft, is dit één van de betere mascara's die ik al heb gebruikt. Hij blijft de hele dag prima zitten en zelfs na een douche loopt hij niet uit! Je hebt wel een goede make-up remover nodig, maar daartegenover krijg je wel een mascara waar je je de hele dag geen zorgen over hoeft te maken.

Ik heb zelf intussen al een full size back-up gekocht! Als je hem ook wil kopen kan dat in de parfumerie of in de webshop van Clinique. De full size mascara van 8ml heeft een adviesprijs van 23,30 euro: zeker geen budgettopper, maar wel een kwaliteitstopper waar ik zonder probleem iets meer voor betaal.

Hebben jullie hem al getest?