vrijdag 29 augustus 2014

Unboxing Deauty-box augustus 2014 (nl)

Vandaag weer een unboxing! De Deauty-box van augustus arriveerde met de volgende boodschap: "De Deauty Box van augustus is er, en da's bijzonder heuglijk nieuws, want we mogen ondertussen ons 2de kaarsje uitblazen! We hebben weer ons best gedaan om een aantal bijzondere verrassingen voor je uit te zoeken... Make-up én verzorgingsproducten, een paar persoonlijke favorieten, spannende verpakkingen en gloednieuwe ontdekkingen. Openmaken en testen maar!"

Gelukkige verjaardag Deauty!


"We hoeven het jou waarschijnlijk niet te vertellen: je kunt pas écht de deur uit na een prachtig streepje blush. Dit mooie exemplaar van T. LeClerc (mét spiegeltje) stelt allesbehalve teleur. De Pêche Veloutée bezorgt je een lieve, gezonde gloed en accentueert bovendien de vorm van je gezicht. Perziken op de appeltjes van je wangen: how sweet."

Dit is een full size ter waarde van 28 euro. Deauty had het al aangekondigt op de facebookpagina, maar toch was ik aangenaam verrast door de mooie kleur. Ik koop normaal niet snel iets van T. LeClerc, omdat het toch een vrij duur merk is naar mijn mening (deze blush alleen al is duurder dan de prijs van de box). Ik ben dus enorm blij dat ik hem nu kan testen!


"We hebben zo het gevoel dat je huid heel erg blij gaat zijn met deze ontdekking: de super milde reinigingsgel van het Franse merk SVR droogt niet uit, kalmeert en verzacht, bevat geen parfum en ook geen zeep. Maar moet je nu horen - deze gel is geschikt voor gezicht, lichaam én haar! Benieuwd wat jij ervan vindt!"

Ook dit is een full size en kost normaal 7,55 euro. Ik had nog nooit gehoord van SVR, maar Deauty maakt haar belofte Discovering Beauty dan ook waar met deze fles. Voor mij is het een echte ontdekking en de beschrijving klinkt alvast interessant! 


Een extra in de box: een staaltje van de Huile Vitale van Talika. Altijd leuk om zo nieuwe dingen te proberen! Er zat ook een spaarkaart van T. LeClerc in de box: super leuk!


"Zin in een beachlook maar nergens een beach te bespeuren? We kunnen ervan meespreken. Maar sinds we deze prachtig verpakte Spray à Porter hebben ontdekt, toveren we de nonchalante golven wanneer we maar willen tevoorschijn. En al mag het zachte zeebriesje dan wel ontbreken, plakkerige, zilte lokken zul je aan deze spray niet overhouden"

Ook dit is een full size en kost normaal 28 euro. Hier ben ik echt enorm benieuwd naar! Mijn haar is niet echt een liefhebber van krullen en golven, omdat dit vaak gepaard gaat met een hoop pluis en fluff. Ik hoop dan ook dat deze daar verandering in brengt.


Geen beschrijving bij dit flesje, want hoewel de titel en prijzen kloppen, gaat de beschrijving over de komkommertoner in de andere boxen. Dit is een sample van 30ml en de full size van 125ml kost normaal 18 euro. Hierdoor heeft hij een waarde van ongeveer 4 euro. Kiehl's is een geweldig merk en ik ben dan ook erg blij met deze bodycream. Stiekem heeft het lezen van de beschrijving er wel voor gezorgd dat ik toch liever de toner had gekregen. Maar goed, mij hoor je niet klagen :)


"Van nagellak worden we blij, en al helemaal van de zeemzoete kleurtjes van T. LeClerc. Augustus zit er dan misschien bijna op, maar zolang je met deze mooie schakeringen rondloopt blijft de zomer nog even hangen. Droogt snel en ook nog eens hypoallergeen, dus prima voor de meer gevoelige huid."

Tot slot nog een full size van 16 euro. We kregen de kans om zelf een kleurtje te kiezen en ik koos voor Poésie: een lief lichtroze kleurtje. Superblij mee!


De totale waarde van deze box is maar liefst 83,55 euro! Dat is bijna het vijfdubbele van wat de box kost. Ook de producten vind ik enorm fijn! Dit is zeker één van de leukste boxen die ik tot nu toe heb gehad. Vooral de combinatie van verzorging en make-up kan ik erg appreciëren, dus doe zo voort Deauty!

Wat vonden jullie van de box?