zondag 24 november 2013

Unboxing Deauty-box november 2013 (nl)


Vrijdag stond de postbode weer met een erg leuk pakje voor de deur: de Deauty-box van november! Ik wou hem eigenlijk al eerder unboxen, maar gisteren stond de fotoshoot voor SD Jewelry op het programma. De resultaten daarvan worden binnenkort ook zeker gedeeld! Met een beetje vertraging, maar zeker niet minder leuk: unboxing de Deauty-box!
 
Ook deze maand was er weer een leuk thema met een aangepast menu! "Deauty made in Belgium! in deze box zitten enkele nationale toppers die we speciaal voor jullie selecteerden. Dat België heel wat te bieden heeft, dat moeten we niet meer uitleggen maar dat België ook uitblinkt op het vlak van beauty? Dat willen we je helemaal zelf laten ontdekken! Op het menu deze maand: nieuwe merken, dé trend van het moment voor een ultra glamoureuze blik en een stralende touch uit Parijs!"

Met de feestperiode in aantocht, zitten er enkele kortingsbonnen en flyers in de box. Deze flyer geeft een korting van 20% bij Corymer met de code DEAUTY13.
Ook zat er een korting van 30% bij Bee Nature in met de code BEETRENDY. 
Tot slot kregen we een uitnodiging voor de kerstnocturne van Rainpharma, met bijhorende kortingsstickers!
 
En nu, op naar de producten zelf!

"Dankzij deze zeep van Bee Nature heb je deze winter een zijdezachte en gerevitaliseerde huid. Ontdek de warme geur en de hydraterende kracht van honing. Het maanzaad dat in de zeep verwerkt zit, verwijdert op een effectieve en zachte wijze dode huidcellen en onzuiverheden. En alsof dat nog niet genoeg is bestaat ze voor de volle 100% uit natuurlijke ingrediënten."
 
Dit is een sample van 42 gram. De full size is 100 gram en kost 5,50 euro, waardoor deze sample een waarde heeft van ongeveer 2,30 euro. Ik heb al enkele producten van Bee Nature getest en ik ben altijd enorm tevreden geweest over de heerlijke geur en de kwaliteit van de producten. Normaal gezien ben ik geen fan van blokzeep, maar deze wil ik wel gaan testen. Vooral het scrub-effect van de maanzaadjes maken me best nieuwsgierig. Voorlopig blijft hij nog even in zijn verpakking, maar binnenkort gaat hij mee onder de douche!

"Een romantisch etentje, knallend feestje of Nieuwjaarsavond? Een glamoureuze en stijlvolle look voor een speciale gelegenheid? Dan zijn deze wimpers je partner in crime! Deze professionele wimpers zijn herbruikbaar en vormen één van de grootste trends van het moment. Ga naar www.deauty.be/valsewimpers en ontdek hoe je ze moet aanbrengen."
 
Beide zijn full size en de wimpers hebben een adviesprijs tussen 8,95 en 9,95 euro en de lijm 9,35 euro. In de boxen zaten verschillende varianten en mijn versie is Naomi. Het mag dan wel een grote trend zijn, ik ben niet zo'n grote fan van valse wimpers. Ik gebruik ze amper en bovendien werk ik liever met kleine tussenstukjes in de plaats van volledige wimpers. Ik ga deze dan ook gebruiken om iemand anders tevreden te maken.

"Met deze dagcrème in handen ben je helemaal klaar voor de winter! Dit Belgische merk brengt cosmetica terug naar de essentie: ze gebruiken werkzame stoffen in een gepaste en natuurlijke verhouding. Ze maken gelaatscrèmes die voor 99,9% uit bestanddelen met natuurlijke oorsprong bestaan en die geen overbodige ingrediënten bevatten zoals siliconen, kleurstoffen, geurstoffen,... Zeg vaarwel tegen vochtverlies, dehydratatie en schadelijke invloeden van buitenaf!"
 
Dit is een full size van 50ml en heeft een adviesprijs van maar liefst 35,95 euro. Ik kende dit merk nog niet uit eigen ervaring, maar ik heb er wel al goede dingen over gehoord. Ik kijk er dus zeker naar uit om deze te gaan testen!
 
"Een lipgloss die je niet meer zal willen missen! Deze ultra glanzende gloss is verrijkt met karitéboter en natuurlijke oliën. Hij voedt je lippen intens, laat ze voller lijken en beschermt ze tegen de invloeden van buitenaf. De essentiële oliën van de Damascusroos en rozenbottel zorgen voor voldoende hydratatie en herstel gedurende de hele dag. Laat maar komen, die glamoureuze glimlach!"
 
Ook dit is een full size en kost normaal 14,85 euro. Hoewel ik het leuk vind dat er nog eens make-up in de box zet, ben ik toch niet zo'n grote fan van lipgloss. Als ik had kunnen kiezen, had ik liever de lipstick of het Corymer product uit de andere boxen gekregen. Nu ja, dat hoort nu éénmaal bij dergelijke boxen dus ik ga daar zeker niet moeilijk over doen.

Ik heb een beetje gemengde gevoelens bij deze box. Langs de ene kant ben ik erg tevreden met de producten van Rainpharma en Bee Nature. Langs de andere kant had ik eigenlijk wat meer verwacht. Het is een Belgische box met als thema Made in Belgium, waardoor ik alleen maar Belgische merken had verwacht en eigenlijk ook gewoon wat meer. Nu zitten er 5 producten in, waarvan 4 Belgische. Eigenlijk moet je de wimpers en de lijm ook een beetje bekijken als één product, omdat ze niet zonder elkaar kunnen. Dan blijven er nog 4 producten over. De 15 euro voor de box haal je er in elk geval ruimschoots uit met een waarde tussen 71,40 en 72,40 euro aan producten. Ook zit er maar één sample in en is de rest allemaal full size. Uiteindelijk is alles zeker goedgekeurd, maar als ik vergelijk met vorige boxen is dit toch een mindere. Wat vonden jullie ervan?
 

Vergeet niet dat je nog steeds kan deelnemen aan de winactie voor een 16-delige kwastenset! Klik hier voor de winactie.

4 opmerkingen:

  1. Ik vind de box zelf niet zo heel geweldig. Ik ben dan ook niet zo'n fan van de inhoud, daarom houd ik sowieso niet zo van boxen omdat het een verassing is wat je krijgt haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er wel blij mee, behalve met de zeep dan!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben Tevreden met mijn eerste deauty box ;)
    Ik had ook wel een beetje een ander gevoel bij het made in belgium gehalte en had dus net wat meer verwacht ^^ maar als dit een mindere was kijk ik al zeker uit naar December ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik was heel blij met de box, alleen had ik ook liever het serum gehad ipv de lipgloss.

    BeantwoordenVerwijderen