dinsdag 17 september 2013

Shoplog Yves Rocher + Giveaway! (gesloten) (nl)

Vorige week had ik reeds vermeld dat ik weer besteld had bij Yves Rocher en gisteren kwam mijn pakketje aan! Dit heb ik allemaal besteld en hier komen zeker artikeltjes over online. MAAR nu het belangrijkste natuurlijk: ik had een giveaway beloofd, dus deze wordt nu ook gestart!
Wat kan je winnen?
De prijs bestaat uit een pakketje met 4 producten. Ik heb deze zelf in het verleden al getest en omdat ik hier zo tevreden over was heb ik mijn opgebruikte favorietjes opnieuw gekocht. Bovendien kan ik enkele van deze productjes nu met jullie delen. Wat zit er in het pakketje? Een sexy pulp lipgloss in de kleur Rose Vif, een gekleurde lippenbalsem in Mauve Doux, een herstellende lippenbalsem met karitéboter en een mini biologische douchegel op basis van Aloë Vera.
 
Hoe kan je winnen?
- Volg mij via Bloglovin: klik hier
- Like dit artikeltje en laat me bij de comments weten de hoeveelste like je gegeven hebt
- Moet niet, maar altijd leuk: deel dit artikeltje op je facebook-pagina
- Laat een comment achter met welke stappen je ondernomen hebt en wat je in de toekomst graag wil zien op deze blog of wat ik kan verbeteren.
- De giveaway is internationaal
- Ben je minderjarig? Vraag dan even toestemming aan je ouders. Niet alle ouders vinden het even leuk als een vreemde pakjes verstuurt naar hun kind!
- De giveaway eindigt op zondag 13 oktober 2013 om middernacht en de winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 14 oktober
 
Veel succes!


12 opmerkingen:

  1. First like op Bloglovin' ! <3 Ik heb ook je artikel op m'n La BelleChic FB pagina gedeeld. Ik vind je blog echt leuk en vraag me af hoe jij je achtergrond heb gepersonaliseerd? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! ^^ Ik gebruik al lang barok als inspiratie in mijn sieradencollectie, dus was het een beetje evident dat ik die stijl hier ook zou doortrekken. Een leuke afbeelding opgezocht en dan via blogger ingevoegd :)

      Verwijderen
  2. 2de like op Bloglovin'. =) Leuke blog heb je Saskia! Ik vind het echt interessant om jouw meningen en bevinden te lezen! Ik hoop stiekem om deze productjes te winnen zodat ik jouw favorietjes ook kan uittesten. ^^ Heel veel succes met je blog. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! :) Ik probeer alles zo gedetailleerd mogelijk te doen, omdat ik zelf ook graag meer info heb over bijvoorbeeld de ingrediënten in de producten. Ik kan je alvast verklappen dat er nog winacties gepland staan in de toekomst aangezien ik vandaag een rebuy gedaan heb van een aantal topfavorieten!

      Verwijderen
  3. Volgens mij ben ik de derde liker als ik nog goed kan tellen ^^ "You and 2 people like this"
    Dus bij deze volg ik je blog nu ook via bloglovin en heb ik het artikel geliked. Je zegt dat de giveaway ook internationaal is, maar behalve Nederland en de Nederlandstaligen in andere landen bereik je niet veel mensen. Misschien een idee om toch eens in het Engels te schrijven?

    Voor de rest, ik zou graag meer beauty/fashion/lifestyle tags zien! Ik weet nooit waar die te vinden en doe dat wel eens graag :D
    En wat denk je van een beauty tutorial?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er staat een hele lijst tags klaar om in te vullen tijdens mijn revalidatie, dus lang zal je niet op je honger blijven zitten ;) xx

      Verwijderen
  4. Ik ben de 4de "liker" op bloglovin en heb het artikel gedeeld op Facebook.
    Super toffe blog, proficiat.
    Je heb er alvast een fan bij ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben de 5de like ^^

    Je bent echt super goed bezig, en je blog is mooi! :O ik vind je achtergrond echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben dan nu officieel de 6de liker :D
    Kheb je artikeltje gedeeld op facebook onder men volledige naam :D

    Super leuke blog, kwam deze toevallig viavia eens tegen & vind het super leuk dat de belgjes ook in het blogmilieu terecht komen!
    Kan je tenminste is producten zien dat wél in belgie verkrijgbaar zijn & niet alleen in nederland.
    Goed bezig en doe zo verder!
    & moest je ooit eens opzoek zijn naar een gastblogger, contact me! :D

    Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Er zijn inderdaad meer Nederlandse blogs dan Belgische. Als je een leuk ideetje hebt voor een gastartikeltje mag je altijd een mailtje sturen naar virusofbeauty@gmail.com

      Verwijderen
  7. Ik ben liker nummer 7, mijn geluksgetal.
    Ik lees je artikels met veel plezier. Je bent heel uitgebreid en eerlijk.

    Groetjes, Marlous

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Logischerwijs ben ik dan liker nr 8. (Al staat er toch: you and 6 people like this). Ik heb al een aantal producten van Yves Rocher uitgeprobeerd (telkens heel tevreden over trouwens) maar met degene die we hier kunnen winnen heb ik nog geen ervaring. Ideaal dus!
    Er is eigenlijk niet meteen iets wat ik mis op je blog. De onderwerpen zijn heel gevarieerd en je reviews zijn heel grondig. Zelf vind ik persoonlijke artikelen zoals een fotodagboek wel heel leuk om te lezen en dat vind ik hier niet meteen.
    Veel succes nog met je blog!

    BeantwoordenVerwijderen